• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Gratis schatting


Wilt u zelf iets verkopen? 

Heb je thuis een mooi vintage design stuk staan en je wilt het verkopen?
Stuur dan gerust een paar foto's en uitleg en u ontvangt een gratis schatting.

Wat is nu de waarde van uw vintage meubelen?

Wilt u de hoogste prijs halen voor uw object?

Om de hoogste prijs te garanderen van uw object, kunnen wij voor u uw object aanbieden op ons platform. Zo word uw stuk professioneel gefotografeerd en nemen we deze op in onze collectie. Uw stuk word aangeboden aan collectioneurs en liefhebbers zowel in het binnenland, Europees en wereldwijd. En dit direct aan de eindprijs. Volledig zonder kosten.

Zoals u kan zien, worden de meeste items op de dag zelf nog verkocht of binnen de 3 weken. Wij zorgen voor de volledige afhandeling alsook de verzending naar de koper zowel nationaal als internationaal. Er zijn geen kosten voorzien als het object niet zou verkocht zijn. Zo ben je altijd zeker van direct de hoogste prijs te krijgen en deze prijs word op voorhand bepaald. Dus geen risico zoals op een veiling waar je de stukken verplicht aan een lage prijs moet starten en het risico neemt dat je de stukken moet laten aan een minimum prijs.

Dankzij onze groot klanten bestand wereldwijd kunnen wij direct uw stuk aanbieden aan de hoogste prijs.

Stuur ons alvast vrijblijvend uw stuk door. Binnen de 3 werkdagen nemen we contact met u op met de verkoop prijs van uw object. Als het stuk word geaccepteerd voor onze collectie kan je deze binnenbrengen en word het stuk snel toegevoegd in onze collectie.

Zodra het stuk verkocht is, betalen wij het afgesproken bedrag op uw bankrekening. 

Druk hier om mij uw object door te sturen.