• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

B&O set ontworpen door Jacob Jensen, 1980'S

Hou je van vintage, audio, design en vinyl? Dan is deze Bang and Olufsen set een prachtige set om in uw living te plaatsen. Deze B&O komt van eerste eigenaar en verkeerd in absolute topstaat!
Haal maar uw vinyl terug uit de kast.

Beschrijving

Bang & Olufsen system 9000, volgens velen het mooiste systeem ooit gemaakt door B&O.
Bestaande uit receiver, cd speler, cassette speler en de wereldberoemde Beogram 9000 platenspeler.

Aan de muur hangen de zeldzame Beovox 3000 Mondriaan van B&O. Mooie passieve design speakers die zelden te koop zijn, het geluid is subliem zoals je van Bang & Olufsen mag verwachten.

De Beogram 9000 is niet zomaar een platen speler, maar één van de laatste platen spelers die Bang and Olufen maakte en ontworpen door Jacob Jensen, dit is een volautomatische platen speler. De bediening is makkelijk, Lp of single erop, start intoetsen en alles gaat automatisch zijn gang. Bij gebruik van de pauzetoets wordt de LP verlicht zodat je kunt zien wat je doet. De arm kan in pauzetoets naar een volgend of vorig nummer gestuurd worden. Wat heel uniek is voor een platenspeler.

Met de komst van Beocenter 9000 werd een nieuwe generatie muziekcentra ontwikkeld, die vanaf de eerste dag dat het werd geïntroduceerd een grote invloed had op het hele assortiment Bang & Olufsen-producten. Zo worden ze niet meer gemaakt, 2 maal 85 echte watts, tuner, cassette, cd speler en een zeer krachtige versterker.

De originele Bang and Olufsen tafels maken de set helemaal af!

Een design klassieker die niet mag ontbreken in uw interieur met een sublieme geluidskwaliteit!

 

 

Specificaties

Breedte: 124 cm
Hoogte: 10 cm
Diepte: 35 cm
B&O set ontworpen door Jacob Jensen, 1980'S